چگونگی تقسیط بدهی مالیاتی
چگونگی تقسیط بدهی مالیاتی براساس بندهای 1 و 2 مصوبه پنجاه و ششمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مورخ 1399/10/22 به شرح زیر می باشد :
موضوع : ابلاغ بندهای(1) و (2) مصوبه پنجاه و ششمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مورخ 1399/10/22
حکم بندهای (1) و(2) مصوبه پنجاه هشتمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مورخ 1399/10/22 که به تأیید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) رسیده است به شرح ذیل جهت اجرا ابلاغ می گردد.
- باتوجه به شرایط وجود اقتصادی، تا پایان سال 1400 ، به منظور جلوگیری از بروز اختال در روند تولید و اشتغال ، و با هدف امکانپذیر نمودن وصول مطالبات مالیاتی از بنگاههای تولیدی غیر دولتی ، مدت زمان تقسیط مندرج در ماده (167) قانون مالیات های مستقیم ، صرفاً برای بنگاهد هایی که برنامه احیای تولید و ساماندهی مالی آنها به تایید ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید رسیده است ، به حداکثر شصت ماه افزایش می بابد .
” مدت زمان تقسیط بدهی مالیاتی واحد های تولیدی 60 ماه می باشد “
- به ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید اجازه داده می شود تا پایان سال 1400 ، به منظور جلوگیری از تعطیلی بنگاه های تولیدی که طرح احیای تولید و ساماندهی مالی آنها به تایید آن ستاد رسیده است ، نسبت به تعویق یکساله و فقط برای یک بار اجرائیه هایی که به درخواست سازمان های امور مالیاتی کشور ، تأمین اجتماعی ، شرکت های آب ، برق ، گاز، شبکه بانکی و شهر داری ها علیه بنگاه های مذکور صادر گردیده ، در صورت تعیین تکلیف، استمهال و تقسیط بدهی ها توسط ستاد مذکور اقدام نماید . دستگاه های مزبور و بانک ها می توانند در صورت تصویب ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید، نسبت به تعویق اجرائیه های مربوط اقدام نمایند .
——————————————————————————————————————————–
برای دریافت مشاوره مالیاتی و نیز آگاهی کامل از قوانین موضوعه در رابطه با چگونگی تقسیط بدهی مالیاتی با ما در تماس باشید :
تلفن ۱ : ۰۲۱۸۸۱۹۱۴۸۲
تلفن ۲ : ۰۲۱۸۸۱۹۱۴۸۳
فکس : ۸۸۲۰۵۷۶۶ ۲۱ ۹۸++
Email: Info@ArghamNegar.com